Dawkins, on religion

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

Wat is Nooduitgang.net?

Nooduitgang.net is een informatieve website in beheer van Patrick Bosch. De informatie die je hier kunt vinden is een verzameling van diverse zaken die ik op mijn eigen zoektocht naar antwoorden op mijn vragen ben tegen gekomen, dingen waarvan ik denk dat het waardevol is voor mij zelf en eventueel anderen.

Het is niet de bedoeling mijn bevindingen, opvattingen e.d. direct voor ‘waarheid’ aan te nemen, sterker nog ik moedig je aan zelf verder te zoeken en te kijken of er niet meerdere bronnen te herleiden zijn om daarna pas tot de conclusie te komen of iets wat ik hier schrijf mogelijk te zien is als ‘waarheid’. Het is, in mijn beleving belangrijk dat men zelf na gaat denken over gezondheid, voeding, maatschappij en overheid, religie en meer van dat soort zaken. Probeer geen schaap te zijn maar volg je eigen pad dan verdwaal je nooit zal ik maar zeggen… hier en daar wat tips van een ander kunnen dan zeker geen kwaad.

Vriendelijke groet,

Patrick Bosch

Spreuk van vandaag…

krachtAls je kwetsbaar bent, zien mensen ook je kracht. Als je louter kracht uitstraalt, bouw je een muur om je heen…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>